duminică, 22 februarie 2015

DESPRE ASOCIATIE

CINE SUNTEM ?
  ASOCIATIA HERACLEEA  este persoana juridica romana neguvernamentala, de drept privat fara scop patrimonial care-si desfasoara activitatea in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernamentale nr. 26/2000, cu privire la asociatii si fundatii-republicat, cu celelalte legi si cu documentele sale constitutive.
ASOCIATIA HERACLEEA a fost infiintata in 2007 si activeaza pe piata romaneasca in domeniul DESPAGUBIRILOR din aprilie 2014.
SCOPUL ASOCIATIEI HERACLEEA 
Este de a apara si reprezenta in mod coerent si unitar interesele victimelor evenimentelor traficului rutier, de a promova si apara drepturile acestora precum si ale mostenitorilor sau persoanelor indreptatite  de lege, in fata tuturor organelor jurisdictionale sau nejurisdictionale ale statului, de a acorda prin intermediul colaboratorilor nostrii, asistenta si consiliere juridica, sociala, emotionala, etc
Imaginati-va  o situatie in care dintr-o data sunteti victima unui eveniment de trafic rutier sau ati pierdut pe cineva apropiat .Resursele financiare sunt limitate iar dumneavoastra deveniti fara voie parte intr-un litigiu in tara sau strainatate si doriti sa va adresati instantei judecata.
In toate aceste cazuri puteti solicita in mod gratuit  asistenta juridica din partea ASOCIATIEI HERACLEEA, situatie in care toate cheltuielile sunt suportate de catre noi, asigurand prin colaboratorii nostrii reprezentarea dumneavoastra in fata societatilor de asigurari, organelor de urmarire penala, instantelor si oriunde este nevoie in vederea atenuarii consecintelor evenimentelor si obtinerii de despagubiri prin specialistii nostrii cu inalt grad de profesionalism in litigii cu societatile de asigurari, litigiile civile, penale .
Participam activ si in evenimente caritabile ptr a ajuta victimele accidentelor rutiere. 
Sustinem neconditionat ASOCIATIA-HERACLEEA.
CINE NE REPREZINTA ?
RESPECTUL !
Cu toate ca volumul cazurilor administrate este semnificativ, datorita organizarii eficiente a muncii, tratam cu respectul cuvenit fiecare persoana pe care o servim.

Lucram cu oameni si pentru oameni.
GRIJA !
 Scopul nostru cel mai important este sa oferim ajutorul persoanelor vatamate corporal in urma accidentelor rutiere si sa avem grija ca despagubirea pentru suferinta cauzata sa fie cat mai mare posibila . 
PROFESIONALISMUL !
Cazurile puse  la dispozitia noastra sunt administrate de catre o echipa aleasa de spaecialisti apartinand celui mai bun birou de avocatura in colaborare cu firma noastra .Experienta noastra, dobandita de asemenea si pe piata internationala, ne-a invatat ca negocierile eficiente cu societatile de asigurari  sunt deseori suficiente pentru a marii valoarea sumelor platite  pentru despagubire chiar cu cateva mii de procente fata  de suma initiala propusa de societatea de asigurari .In cazurile in care negocierile nu sunt suficiente , avocatii nostrii indruma cazurile in instanta, pentru a putea dobandii cele mai convenabile sentinte pentru partea vatamata .
MISIUNEA SI VIZIUNEA NOASTRA !
Oferim servicii de cea mai inalta calitate, urmand exclusiv binele clientului .
Misiunea noastra este sa putem ajuta atat din punct de vedere juridic cat si financiar persoanele, care au avut de suferit in urma accidentelor rutiere . Putem duce la indeplinire acest lucru prin obtinerea celor mai mari despagubiri  de la societatile de asigurari din tara si de peste hotare .


În mod normal, aici ar trebui să scriem despre valorile noastre, despre faptul că suntem cei mai buni și că, dacă nu ne alegeți, faceți o mare greșeală.
Nu vom respecta această tradiție și vă vom spune istoria acestei asociatii, așa cum este ea, cu bune și cu rele. Mai mult bune și mai puțin rele, că nu vrem să ne eliminăm singuri de pe piață...
Ca la orice asociatie, se începe cu o idee. Cu o oportunitate de business. Iar această oportunitate am zărit-o mai devreme decât alții. Este drept, aveam un mare avantaj. Chiar și cel mai tânăr din echipa noastră are experiență în acest domeniu.
Însă ne loveam de o mare problemă. Momentul în care să punem în aplicare ideile noastre. Piața nu era pregătită pentru acest gen de servicii. Eram și suntem campioni în Europa dacă vorbim de accidente rutiere soldate cu vătămări corporale și decese. La știri, nu este zi să nu fie arătat un astfel de accident, însă, atunci când este vorba despre drepturi, toată lumea tace. Pe undeva este firesc. În definitiv, suntem cetățeni europeni când este vorba de obligații și români când este vorba despre drepturi. De ce nu s-ar păstra această regulă și în acest domeniu? Și mai există un motiv. Acela că aproape întreaga industrie de asigurări românească, nu este românească. Este străină. Cu excepții sunt si cateva firme de asigurari romanesti. Ei nu trebuie să facă profit? Cum să faci profit dacă plătești daunele?
Și trebuie să vă mai spunem ceva. Nu am reinventat apa caldă. Acest gen de servicii este prezent în străinătate probabil din aceeași perioadă în care au apărut și asigurările. Am tras cu coada ochiului și la vecini. La italieni, la sloveni, la francezi, la spanioli etc. Chiar și la englezi. Le au și funcționează bine. Însă surpriză! Ceea ce funcționează la ei, la noi nu se potrivește. Așa că a trebuit să gândim acest serviciu românesc. Să răspundă nevoilor noastre, ale românilor. Iar acest lucru a însemnat să batem la multe uși. Aveam nevoie de avocați cu adevărat specializați în dreptul asigurărilor, de medici, de kinetoterapeuți, de experți judiciari criminaliști, de psihologi etc. Și i-am vrut, pentru liniștea dumneavoastră, și a noastră ce-i drept, pe cei mai buni. Și am format această echipă, om cu om, în timp. S-au format anumite legături, am început să lucrăm din ce în ce mai bine. Ne-am șlefuit în timp. Am învățat și învățam din fiecare dosar câte ceva nou. Pentru că oamenii sunt diferiți și nu există două dosare identice.
Cu foștii clienți am rămas în relații bune. Au fost mulțumiți de serviciile noastre. Atât cât poți fi mulțumit de o despăgubire primită pentru suferința cauzată de vătămarea corporală sau pentru pierderea unui părinte, a unui soț sau a unui copil etc. Ne recomanda celor care au nevoie de asemenea servicii. Le mulțumim și pe această cale. Clienților actuali le mulțumim pentru încredere și îi asigurăm de bună noastră credința și de faptul că ne dăm silința să le obținem o despăgubire corectă.
In incheiere, va punem la dispozitie cateva date pentru a va usura cautarea: