duminică, 22 februarie 2015

SERVICII

Colaborarea cu noi ASOCIATIA HERACLEEA presupune asigurarea prin colaboratorii nostrii  a unei aparari si reprezentari a intereselor dumneavoastra in fata societatii de asigurari in privinta negocierii compensatiilor morale si materiale  cat si reprezentarea in faza de cercetare si urmarire penala, precum si in faza instantelor de judecata .
  
EVENIMENTE DE TRAFIC :
- Despagubiri RCA
- Despagubiri pentru evenimente de trafic produse in Romania ;
- Despagubiri pentru evenimente de trafic, accidente in afara Romaniei;
- Despagubiri pasagerii din auto vehicul condus de persoana vinovata de producerea accidentului .
In situatia in care ati fost victima unui eveniment in trafic  sau sunteti ruda unui decedat dintr-un astfel de eveniment, cu ajutorul nostru, puteti obtine despagubiri materiale si morale de la compania de asigurari la care a fost incheiata Polita RCA a celui vinovat de producerea accidentului .
In situatia vatamarii carporale pot fi recuperate :cheltuieli cu spitalizarea, tratamentele medicale si viitoare, contravaloarea veniturilor pe care nu le-ati putut realiza in aceasta perioada si in viitor, in situatia incapacitatii de munca, etc .

In caz de deces, pot fi recuperate pentru cei  indreptatiti :
- Daune materiale : cheltuieli de inmormantare, respective, cheltuieli privind piatra funerara, cheltuieli cu indeplinirea ritualurilor religioase, alte eventuale cheltuieli aparute in perioada de la data producerii accidentului si pana la data decesului, probate cu documente justificate;
- Daune morale : in conformitate cu legislatia si jurisprudenta  din Romania .
Banii vor fi recuperati de la asiguratorul Politei RCA al persoanei vinovate de producerea accidentului sau, in anumite situatii. De la (B.A.A.R) sau  ( F.P.V.S) .
Prin modul de lucru adoptat suntem cointeresati in obtinerea grabnica, a despagubirilor, avand astfel garantia curiozitatii noastre in instrumentarea dosarelor .

Contactati-ne si noi va vom spune care sunt exact actele de care aveti nevoie in functie de dosarul dumneavoastra de despagubire.
     Va vom pune la dispozitie informatiile necesare si indrumari pentru obtinerea actelor de care aveti nevoie. Pentru ca acest proces sa mearga cat mai repede, aveti in vedere urmatoarele:
 - Analizarea preliminara a cazului si identificarea asiguratorului responsabil;
 - Consultanta juridica specifica indemnizatiilor din asigurari;
 - Obtinerea inscrisurilor intocmite de organele de cercetare si urmarire penala;
 - Solicitarea si obtinerea evaluarilor si expertizarilor specifice;
 - Cuantificarea DESPAGUBIRILOR RCA MORALE SI MATERIALE in functie de concluziile rapoartelor de evaluare;
 - Depunerea cererii de despagubire si a documentatiei jusitificative pentru instrumentarea dosarului de dauna;
 - Asistarea si reprezentarea in faza de cercetare si urmarire penala a partii vatamate daca este cazul;
 - Negocierea intinderii compensatiilor solicitate in vederea lichidarii daunei;
 - Asistenta si reprezentare in fata instantelor;
 - Avansarea tuturor sumelor necesare evaluarilor, expertizelor, etc.

     Colaborarea cu noi presupune, atat reprezentarea intereselor dumneavoastra in fata societatii de asigurari in privinta( intocmirii dosarului de dauna, in sensul organizarii documentelor de care dispuneti si argumentarii celorlalte cheltuieli pe care le-ati suportat, insa nu le puteti dovedi cu documente justificative si negocierii compensatiilor morale si material) cat si , reprezentarea in faza de cercetare si urmarire penala, precum si in fata instantelor de judecata.
ACCIDENTE RUTIERE:
- despagubiri RCA;
- despagubiri pentru accidente produse in Romania;
- despagubiri pentru accidente produse in afara Romaniei;
- despagubiri pasageri auto vinovat.
In situatia in care ati fost victima unui accident auto sau sunteti ruda unui decedat dintr-un astfel de accident, cu ajutorul nostru, puteti obtine despagubiri materiale si morale de la compania de asigurari la care a fost incheiata polita RCA a celui vinovat de producerea accidentului.
Astfel:
     In situatia vatamarii corporale pot fi recuperate: cheltuielile cu spitalizarea, tratamentele medicale prezente si viitoare, contravaloarea veniturilor pe care nu le-ati putut realiza in aceasta perioada si in viitor, in situatia incapacitatii de munca, etc.
   In caz de deces, pot fi recuperate pentru cei indreptatiti:
- daune materiale: cheltuielile de inmormantare, respectiv, cheltuieli privind piatra funerara, cheltuieli cu indeplinirea
ritualurilor religioase, alte eventuale cheltuieli aparute în perioada de la data producerii accidentului si pana la data decesului,probate cu documente justificative,
- daunele morale: în conformitate cu legislatia si jurisprudenta din România
Banii vor fi recuperati de la asiguratorul RCA al persoanei vinovate de producerea accidentului sau, in anumite situatii, de la  (BAAR) sau (FPVS).